Ursulina razkošna zabava

Foto: Facebook Ursula Gawish Foto: Facebook Ursula Gawish
Ursula Gawish, srčna izbranka Damijana Jankovića, je enaindvajseti rojstni dan proslavila v velikem slogu.
Oglej si celoten članek

Najbolj odmevna zabava tega tedna je zagotovo rostnodnevno slavje Ursule Gawish, ki je v sredo proslavila svoj enaindvajseti rojstni dan. Slavljenka je na zabavi, ki se jo je kljub dopustom udeležilo preko petdeset ljudi, blestela v obleki z razkošnim krilom v krem barvi.

Svoje goste je razvajala v vseh pogledih, saj so se mize šibile pod slastnimi prigrizki, za glasbo pa je poskrbel D.J., ki je goste zabaval do zgodnjih jutranjih ur, nam je zaupal vir. Slavljenko so s presenečeni razveselili tudi povabljenci, od katerih je prejela predvsem veliko pisanih šopkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:36 12. Julij 2013.

    bolj šunkasta cura.....

  • 10:49 12. Julij 2013.

    U kako prikupno, vse najboljše Ursula.

  • 09:40 12. Julij 2013.

    Kokoš!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.