Usher Beckhamove uči plesnih gibov

Foto: Žurnal24 Da sinovi ne bodo brcali le žoge, sta si starša omislila ples. (Foto: Flynet)
Zakonca David in Victoria Beckham sta za svoje tri sinove najela slavnega pevca.
Oglej si celoten članek

Stilski par David in Victoria Beckham, ki po treh sinovih le pričakujeta deklico, sta se odločila, da svoje sinove naučita plesnih ritmov, za to pa je očitno najprimernejši R&B pevec Usher.

"David je zelo dober prijatelj. Pred dvema mesecema me je poklical, ena od stvari, ki sva jih premlevala, pa je bila tudi ta, da bi njegove sinove naučil plesnih korakov," pravi pevec. "Začeli bi v Los Angelesu, zanje pa bi bila to prava zabava. So tako prijetna družina, da se bo zabavno družiti z njimi," še pravi pevec.

A štiriletni Cruz po mnenju mnogih plesnih lekcij sploh ne bo potreboval, saj je odličen na odru. Kako se bosta odrezala osemletni Romeo in enajstletni Brooklyn, pa bo pokazal čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.