Usherja oboževalka s petko v obraz

Foto: Žurnal24 Usher kopira Homerja Simpsona. (Foto: Flynet/JLP)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Usher je na svojem koncertu ob izvajanju pesmi Trading Places na oder povabil oboževalko, ki ga je po nesreči udarila s petko v obraz.
Oglej si celoten članek

R'n'b pevca Usherja je na njegovem koncertu na Madison Square Gardnu v New Yorku razburjena oboževalka, ki jo je povabil na oder med prepevanjem  pesmi Trading Places, po nesreči udarila s petko v obraz. Ko se je oboževalka v njegovem naročju želela obrniti, je dvignila nogo visoko v zrak, pri tem pa je udarila pevca v obraz s petko. "Poskrbela bom zate," mu je rekla, zatem ko mu je obrisala pot s čela.

Pevec pri tem ni bil poškodovan in je incident sprejel precej hudomušno. "V postelji sva groba, veste. Brcava drug drugega v obraz in še drugače."

Posnetek dogodka si lahko ogledate v zavihku video.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.