Ušla tragediji: Igralka Alyssa Milano ima srečo, da je še živa

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Vozilo, v katerem je sedela igralka, je bilo vpleteno v prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Igralka Alyssa Milano se je v torek s stricem peljala po avtocesti, ko ga je nenadoma obšla slabost in je omedlel. Igralka je šele ob trku z drugim vozilom, ki je pobegnilo s kraja nesreče, opazila, da je s stricem nekaj narobe. Hitro se je sklonila na njegov sedež iz z roko ustavila vozilo ter ga začela oživljati. Včeraj je razložila, da je njenega strica zadela srčna kap in da ne ve, ali si bo opomogel.

Za pomoč se je zahvalila vsem voznikom, ki so se ustavili in jima pomagali ter tudi zdravnikom in reševalcem za njihov trud. "Prosim, naj vas dogodek motivira k prijavi na tečaj za prvo pomoč. Nikoli se ne ve, kdaj boste morali reševati življenje,“ je še dejala zvezdnica. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.