Usoda kmetov tokrat v vaših rokah

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Planet TV spremenil pravila šova Kmetija: Nov začetek.
Oglej si celoten članek

Novost. Letos bodo gledalci šova Kmetija: Nov začetek tisti, ki bodo odločili, katera dva tekmovalca se bosta v areni pomerila za 50 tisoč evrov.

Kdo se bo uvrstil v superfinale, bo znano šele v petek v finalni oddaji. Porota bo najprej razglasila svojo odločitev, nato pa bodo gledalci z glasovanje odločili, katera dva od zadnjih treh tekmovalcev se bosta pomerila v velikem finalu.

Lani so porotniki izbirali finalista med tremi tekmovalci in izločili Mateja. V finalu sta se tako pomerila Denis in Darinka.

V letošnji sezoni se za glavno nagrado še potegujejo Franc, Faki, Miha in Bruno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 06:33 10. December 2015.

    Le kdo verjame poštenosti takega glasovanja?...to je samo nabiranje tisti 50 jurjev

  • 18:35 9. December 2015.

    No se malo pa se bo ta freak show primitivcev koncal....<br />Pa saj njim se ne gre za zamerit, problem …

  • 12:51 9. December 2015.

    bedasti šov brezveze

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.