Usodno vino: Naša igralka takole buri moško domišljijo

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Inja Zalta že nekaj časa živi v tujini.
Oglej si celoten članek

Injo Zalta je Slovenija spoznala v seriji Usodno vino, v kateri je igrala Nino Dolinar. Lepotica se je po koncu snemanja posvetila manekenski karieri in se preselila v Kalifornijo. Veliko se je pisalo o njenem podjetniškem podvigu – s fantom Nacetom sta na Kickstarterju zbirala denar za masažni pripomoček OTO. Na koncu sta dobila več kot 37 tisoč evrov. 

Inji se je odhod v tujino izplačal … Po tem, ko je krasila naslovnico ameriške revije 7Hues, je s svojim stasom osvajala tudi v videospotu svetovno uspešne romunske pevke Inne, No help. Inna je svet plesne glasbe osvojila s skladbo Sun is up, ki je bil leta 2011 hit številka ena na številnih glasbenih lestvicah po vsem svetu.

Lepotica se, kot kaže, še vedno ukvarja z modelingom in svoje sledilce redno razvaja z vročimi posnetki. Zelo navdušeni so bili še zlasti nad posnetkom, na katerih je Inja brez ličil. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:03 19. November 2019.

    Edino joškice so ji eno malenkost ojačale....

  • 15:17 18. November 2019.

    takih "lepotic" je pa kar dosti

  • 10:56 18. November 2019.

    Je huda, ampak ne zgleda nč vesela.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.