Ustrahuje jih hišni duh

Foto: Žurnal24 Družina pravi, da jih duh ves čas nadleguje. (Foto: Shutterstock)
Neka britanska družina trdi, da je njihovo hišo napadel poltergeist oziroma hišni duh. Ta naj bi uničeval njihovo pohištvo, zapiral vrata in celo ubil družinska psa.
Oglej si celoten članek

34-letna Lisa Manning in njena otroka, 11-letna Ellie in šestletni Jaydon, živijo v strahu, odkar so se v njihovi hiši le dva tedna po vselitvi začele dogajati čudne stvari. "Luči so se ugašale in prižigale, na stopnišču pa smo slišali korake, čeprav tam ni bilo nikogar," pravi Lisa. Stvari so se sčasoma še poslabšale. Lisa pravi, da so stoli leteli po sobi, vrata pa so se začela sama odpirati.

Psa porinil po stopnicah?
Družino sta kljub nenavadnim dogodkom najbolj prestrašili nesreči dveh družinskih psov, ki sta padla po stopnicah. 12-letnemu stafordskemu bulterierju Phoenixu in šestmesečnemu bulterierju Rockyju je namreč spodrsnilo na istem stopnišču, zaradi hudih poškodb pa so ju morali uspavati.

"Je kot v grozljivki. Veliko nesreč se je že zgodilo v kuhinji in Elliejini sobi, kjer je poltergeist uničil njeno televizijo. Ellie je tako strah, da v svoji sobi sploh ne spi več," je povedala Lisa, ki je na pomoč poklicala celo duhovnika, ki je hišo blagoslovil. Hišni duh naj bi po tem družino pustil pri miru, toda ne za dolgo. "Dva tedna po blagoslovu smo gledali televizijo, ko so se vrata dnevne sobe zaprla. V strahu smo zbežali skozi okno," pravi 34-letna Lisa, ki se z družino namerava izseliti iz grozljive hiše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.