Usvojite smučarsko znanje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Počitniška ponudba tečajev smučanja in bordanja je zelo pestra.
Oglej si celoten članek

Zimske počitnice so se že začele in tik pred zdajci je še čas, da izkoristite zadnja prosta mesta in otroka vpišete v šolo smučanja ali bordanja. Pripravili smo kratek pregled posebne počitniške ponudbe nekaterih slovenskih smučišč.

Na Kopah pustna žurka

Smučišče Kope letos pripravlja petdnevno smučarsko šolo za otroke od 5. do 8. leta, v kateri se bodo poleg smučanja lahko dobro zabavali.
Cena programa, ki bo trajal od 20. do 24. februarja, je 315 evrov na otroka, poleg smučarskega tečaja in polnega penziona pa vključuje smučarsko vozovnico, spremljevalni program, kolajno, športno majico, diplomo in cede s fotografijami. Podrobnejše informacije najdete na spletni strani Otok-sporta.si.

Stari vrh s tekmovanjem

Na smučišču Stari vrh bo od 22. do 25. februarja potekala smučarska šola za otroke. Zanjo boste odšteli 140 evrov, poleg tečaja pa vključuje smučarsko vozovnico, tekmovanje v veleslalomu in vsakodnevno malico. Če bo odziv velik, bo organiziran tudi avtobusni prevoz. Več na Starivrh.si.
Tečaji na Pohorju Mariborsko Pohorje med počitnicami ponuja smučarske tečaje za predšolske otroke in tečaje smučanja ali deskanja za osnovnošolce. Za osnovnošolce je cena 20-urnega tečaja 170 evrov, za predšolske otroke pa 90 evrov. Tečaji se začnejo danes ob 16. uri. Več na Pohorje.org.

Raje izposoja kot neustrezna oprema

Če vaš otrok še nima svoje smučarske opreme, je bolje, da si jo za doplačilo izposodi na smučišču oziroma pri organizatorju tečaja. Prevelika, premajhna ali kako drugače neustrezna smučarska oprema bo otroka ovirala pri gibanju, v skrajnem primeru pa lahko povzroči poškodbe; če je smučarski čevelj prevelik, se gleženj z lahkoto zvije. Cene dnevne izposoje celotne opreme so okrog 40 evrov na dan, nikar pa si ne pozabite izposoditi tudi zaščitne čelade. Varčujte raje pri čem drugem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:51 19. Februar 2012.

    Resno. SSKJ:ssusvojítev -tve ž (ȋ) glagolnik od usvojiti: usvojitev stare kulture / usvojitev tujega jezika

  • cha
    15:46 19. Februar 2012.

    UUUsvojite? resno?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.