Utihnil zaradi smrti

Foto: Žurnal24 Perez Hilton (levo) bo, čeprav mu grozi nižja branost, prenehal pisati žaljive b
Perez Hilton. Prenehal bo pisati kontroverzne bloge.
Oglej si celoten članek

Opravljivi bloger Perez Hilton, ki je razkril prenekaterega biseksualnega zvezdnika, je v pogovornem šovu Ellen DeGeneres naznanil, da bo prenehal pisati žaljive in hujskaške bloge ter podprl kampanjo za ozaveščanje o problematiki samomorov med najstniškimi geji.

Hilton je odločitev sprejel zaradi samomora 19-letnega ameriškega študenta Tylerja Clementa. Njegov zmenek z gejem je namreč na skrivaj posnel sostanovalec in ga objavil na spletu, zaradi česar je Clement skočil z mostu.

Hiltonova spletna stran bo zaradi te poteze najbrž izgubila precej uporabnikov, vendar zvezdnik pravi, da mu je vseeno in da čuti, da je bila odločitev pravilna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.