Utrinki z Mojčinih počitnic

Foto: Osebni arhiv mojca javh Foto: Osebni arhiv mojca javh Foto: Osebni arhiv mojca javh Foto: Osebni arhiv mojca javh
Mojca Javh, nekdanja kandidatka šova Gostilna išče šefa, rada potuje. Z nami je delila nekaj utrinkov s svojih počitnic v Izraelu.
Oglej si celoten članek

Mojca je med drugim obiskala Betlehem, zid objokovanja in se s časnikom Jeruzalem Post namakala z Mrtvem morju. "Ker je v vodi toliko soli, ne moreš zaplavati. Lahko le sediš,“ je za nas povedala in dodala: "Bilo je krasno potovanje, predvsem zgodovinsko gledano neprecenljivo, vse, kar se je z Jezusom dogajalo, vse sem si ogledala. Priporočam ogled. Morda je sedaj nevarno, ampak, kot kaže, tudi v bližnji prihodnosti ne bo drugače. Gre za moje najlepše potovanje.“

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.