Utrujena Morcheeba navdušila Ljubljano

Foto: Žurnal24 Mando je publika dobro sprejela.
Skupina Morcheeba je v Ljubljani predstavila novi album Deep Dive. Pevka Manda, ki je sicer nova pri skupini, pa se je dobro ujela z občinstvom.
Oglej si celoten članek

Britanska trip hop skupina Morcheeba, ki jo vodita brata Ross in Paul Godfrey, je s pevko Mando v Križankah včeraj predstavila zadnji album Deep Dive. Na veselje vseh obiskovalcev so bolj kot nove skladbe igrali predvsem stare hite s prvih dveh albumov Who Can You Trust in Big Calm, seveda pa ni manjkal niti komad Rome Wasn't Built in a Day s plošče Fragments of Freedom, s katerim so postregli v bisu.

Publika je novo pevko, ki ji sicer manjka karizme, zato pa to uspešno zapolnjuje z morcheebovskim glasom, dobro sprejela, se je pa zato poznala utrujenost skupine, za katero je bila po besedah Rossa, ki je energijo med koncertom črpal iz piva in tekile, kriva neprespana noč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.