V 52. letu starosti se je poslovila zvezda oddaje Top Gear

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Umrla je nemška dirkačica Sabine Schmitz, znana tudi pod vzdevkom 'Kraljica Nurburgringa'.
Oglej si celoten članek

Sabine je zaslovela tudi z BBC-jevo oddajo Top Gear, v kateri je prvič nastopila leta 2004, ko so se morali producenti leta 2015 poslovili od Jeremyja Clarksona, ki naj bi se do sodelavcev neprimerno obnašal, pa je Sabine postala redna gostja oddaje.

"Nurburgring je izgubil svojo najbolj slavno dirkačico. Sabine nas je po dolgi bolezni zapustila mnogo prehitro. Pogrešali jo bomo in tudi njeno veselo naravo. Počivaj v miru,“ so sporočili na Twitter profilu dirkališča. 

Schmitz je lani povedala, da se bori z rakom, ki so ga odkrili leta 2017. "Od leta 2017 se borim z rakom, ki nam ga doslej še ni uspelo uničiti. Moje stanje se je malce izboljšalo, nato pa se je s polno močjo vrnil. Sedaj moram zbrati vse svoje moči za terapije … v upanju, da se bo zgodilo nekaj dobrega,“ je takrat sporočila na družbenih omrežjih.

Foto: Profimedia sabine schmitz

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:48 17. Marec 2021.

    Žal mi je za to na prvi pogled simpatično in mnogo premlado žensko, oddaje sicer nisem gledal. Seveda je tabu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.