V Avstraliji preživeli konec sveta!

Foto: Wikimedia Pic de Bugarach Foto: Shutterstock hell Foto: Shutterstock mars Foto: Shutterstock nova zelandija Foto: Shutterstock rt dobrega upanja Foto: Shutterstock romunija Foto: Shutterstock rim
Iz prve roke smo izvedeli, da se svet še ne končuje. Poklicali smo v Avstralijo, kjer je že petek 21. 12. 2012, in nekdo je dvignil slušalko …
Oglej si celoten članek

Na recepciji hotela The Great Southern Hotel v Melbournu so nam zagotovili, da jim okoli ušes ne letijo kometi in da tudi o cunamiju ni ne duha ne sluha. "Svet se ni končal," je povedal dežurni na recepciji.

Evropo skok v apokaliptični dan še čaka in za vse tiste, ki se bojite, da ne boste dočakali sobote, so uporabniki TripAdvisor sestavili seznam mest, kjer boste božji bič zagotovo preživeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.