V BB se je zgodil prvi seks

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Mirela in Marko naj bi podlegla strastem.
Oglej si celoten članek

Foto: Voyo/ zurnal24.si Marko, Mirela Čeprav sta se Mirela in Marko sinoči med rjuhami sprla, piko na i pa so dodali še stanovalci, ki so Mirelo malce podražili, zaradi česar je ponovno uprizorila enega svojih izpadov. "Poližite mojo muco," jim je med drugim zabrusila v angleščini.

A očitno jo je Marko s strastno predigro pod tušem kmalu pomiril, z vročo predstavo pa sta nadaljevala tudi pod rjuhami. Menda sta šla do konca, a ju je kmalu zmotil ljubosumni jok Tamare, ki se je razburila, ker je Erik otipaval Mašo. A tudi ta dva golobčka sta se kmalu po prepiru pobotala med rjuhami, izpod katerih je bilo slišati čutne vzdihe. Le kaj bo na to rekel Tamarin fant?

Uff, v hiši Big Brother je vse bolj vroče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 17:40 20. Marec 2016.

    Pa kdo normalen sploh gleda tale kurbišče frustriranih osebkov,ki mislijo,da so velike zvezde showbuisnissa,mogoče bi jih blo treba seznant z …

  • 08:35 20. Marec 2016.

    tukaj ni noben normalen v tej hiši, sami ići na kupu, brez sramu in meja osebne kulture....

  • 14:39 19. Marec 2016.

    Mnogi se naročijo na VOYO samo zaradi takih Nebuloz. Potem ure in ure buljijo v te Kretene!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.