V Beli hiši staknila hudo modrico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Manekenka Chrissy Teigen je pokazala, kakšno hudo modrico je dobila med plesom v Beli hiši na praznovanju rojstnega dne prve dame Michelle Obama.
Oglej si celoten članek

Chrissy Teigen je na Instagramu objavila skrb vzbujajočo fotografijo, na kateri na njeni levi nogi zeva velika modrica. Manekenka je razkrila, da jo je dobila v Beli hiši med praznovanjem 50. rojstnega dne Michelle Obama, ko je plesala na Beyoncé. "Recite mi, da to ni najhujša mdrica, kar ste jo kdaj videli," je zapisala ob fotografiji.

Manekenka je v Beli hiši spremljala svojega moža Johna Legenda, ki je tako kot Beyoncé nastopal za prvo damo. Kako natanko je 28-letna lepotička dobila grdo modrico, ni razkrila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.