V bordel zaradi moževih dolgov

Foto: Žurnal24 Da bi odplačali dolgove, kmetje svoje žene prodajajo v bordele.
Kmetje v Indiji, ki jih je močno prizadela suša, so prisiljeni svoje žene in hčerke prodati v bordele, da bi odplačali dolgove.
Oglej si celoten članek

Suša in poplave so indijskim kmetom v zadnjih letih uničile večino pridelka. Kmetje, ki so bili zaradi naravnih katastrof ob ves pridelek, so do grla zadolženi in dolgujejo različnim oderuhom, zato se morajo znajti na različne načine, ki večinoma niso najbolj prijetni za njihove žene. Te namreč možje prodajajo v bordele, da se znebijo svojih dolgov.

Sangita, žena nekega kmeta, je dejala, da jo je mož zvodniku prodal za en mesec, da bi oderuhu odplačal 2500 rupij (okoli 40 evrov), poroča Daily Telegraph. Še bolj žalostna je usodna 40-letnega kmeta, ki si je od nekega moškega iz sosednje vasi izposodil veliko vsoto denarja, da bi kupil napravo za namakanje zemlje. Po treh letih dolga še vedno ni mogel vrniti. "Prišel je v mojo hišo in mi odpeljal ženo ter tri otroke," je obupan kmet. Žena se nikoli ni vrnila nazaj, z izposojevalcem denarja pa je celo zanosila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.