V družini Liama Neesona spet udarila kruta usoda

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Liam Neeson žaluje za nečakom.
Oglej si celoten članek

Igralec Liam Neeson je izgubil nečaka, Ronana Sextona, ki je dočakal le 35 let. Sexton je pred petimi leti splezal na šest metrov visoko telefonsko govorilnico v Brightonu in padel z nje. Utrpel je hude poškodbe glave, od katerih si ni nikoli opomogel. Ronan je bil najmlajši otrok Neesonove sestre Bernadette. 35-letnik je umrl v krogu družine, poročajo britanski mediji.

Neeson je pred desetimi leti izgubil ženo, igralko Natasho Richardson, s katero je bil 15 let poročen. Zvezdnica je nesrečno padla med smučanjem in umrla. "Njena smrt se mi še vedno ne zdi resnična. V najinem domu v New Yorku še vedno včasih slišim vrata in pričakujem, da bo zaslišal njen glas,“ je pred časom povedal igralec, ki še vedno ni popolnoma prebolel smrti svoje soproge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.