V družini Rebeke Dremelj izginila stvar neprecenljive vrednosti

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Vsi starši vedo, kako neprecenljivo je to …
Oglej si celoten članek

Rebeka Dremelj se je z razširjeno družino pred kratkim mudila v Kranjski Gori, kjer pa se jim je med smučarskim izletom pripetil neljub dogodek. Njen brat, ki je pred kratkim postal očka, je na smučišču izgubil kamero. A bolj kot za kamero, mu je bilo hudo za spominsko kartico v kameri, kjer je hranil spomine na prve mesece svoje hčerke.

Na pomoč mu je seveda priskočila slavna sestra, ki je izgubo objavila na svojih družbenih omrežjih in prosila sledilce, ki so bili tisti čas v Kranjski Gori, naj pomagajo poiskati kamero. Povedala je tudi, da najditelju podarijo še eno kamero, da le dobijo nazaj spominsko kartico, na kateri so neprecenljivi spomini na prve mesece njene nečakinje. 

Naslednji dan se je kamera res našla in najditelj jo je že prijazno poslal Rebeki in njeni družini. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:08 28. Februar 2021.

    Koliko plača,da jo objavljajo,kokoš???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.