V enem dnevu spala s tremi moškimi

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Legendarna igralka Shirley MacLaine je priznala, da je imela z bivšim možem Stevom Parkerjem odprto zvezo in da je v enem dnevu spala s tremi moškimi.
Oglej si celoten članek

Shirley MacLaine je bila nedavno gostja v pogovorni oddaji Oprah Winfrey, kjer je slavni voditeljici razkrila sočne podrobnosti iz svoje preteklosti. Igralka je priznala, da je nekoč v enem dnevu v svoji postelji gostila tri moške, kar se ji je takrat zdelo čisto normalno.


"Imela sem veliko ljubezenskih afer in veliko slabih ljubimcev. Nisem bila za seksualne avanture, a tudi to sem poskusila. Nekoč sem imela tri moške v enem dnevu," je povedala 76-letna zvezdnica.

 

Shirley pravi, da se ima za "serijsko monogamistko", pa čeprav je imela z nekdanjim možem Stevom Parkerjem odprto razmerje. "Oba sva imela afere, a bila sva velika prijatelja. Ljubila sem svobodo, on prav tako," je povedala in dodala, da se po ločitvi leta 1982 ni hotela nikoli več poročiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.