V Exatlonu že prve simpatije, bomo dobili nov resničnostni par?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Lansko leto Lara in Samo, letos pa ...
Oglej si celoten članek

Lansko leto je Exatlon povezal Laro in Sama, ki sta še vedno do ušes zaljubljena, letos pa se že krešejo nove iskre. Kako ne bi, oba samska, v rajski Dominikanski republiki, povezuje pa ju tudi skupni cilj, zmaga Jadrana, ki je sinoči osvojil prvo zmago.

Kljub številnim porazom v baraki ni slabe volje, ravno nasprotno. Med Karolino in Borisom se celo krešejo iskre. Vse več časa preživljate skupaj in sta si vidno naklonjena. Tako pa je njuno prijateljevanje komentirala Andreja:  "Pogovarjata se veliko, šalita. Kaj več pa nisem opazila. Pa saj sta mlada. Lahko, da je simpatija, da. Zakaj pa ne?" 

A videti je, da gre že za malo več kot le pogovore, padajo že tudi prvi objemi in dotiki. 

Foto: Planet TV Exatlon

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.