V filmu Butec in butec lepotica, zdaj spaka

Foto: FameFlynet Lauren Holly Foto: FameFlynet Lauren Holly Foto: FameFlynet Lauren Holly Foto: Youtube Lauren Holly
Se spomnite rdečelaske, ki je v filmu Butec in butec zmešala glavo Jimu Carreyju? Ta je danes le še senca same sebe.
Oglej si celoten članek

Čeprav še nima 50 let, Lauren Holly ni videti najbolje. Pred 19 leti je jemala dih v filmu Butec in butec, ko je igrala Mary Swanson, rdečelasko, v katero se je zaljubil lik Jima Carreyja – igralca sta bila sicer nato par tudi zasebno – zdaj pa je Lauren daleč od lepotice.

Igralka se je očitno tako kot številne zvezdnice v Hollywoodu predala botoksu, ki je paraliziral njen obraz in ji dal plastičen videz. Bi jo sploh prepoznali?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:54 24. September 2013.

    Ženska je čisto ok, le da je starejša. Spaka? Niti slučajno!

  • 21:20 23. September 2013.

    Rad bi vidu partnerja od tega, ki je napisal ta članek...

  • 14:30 20. September 2013.

    Ženska zgleda čisto ok. Kako jo novinar lahko žali????????<br />Normalno, da ne more izgledati kot 20 let nazaj.<br />Tisti, ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.