V filmu Marsovec lepa reklama za Gorenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V filmu Marsovec zvezda v kuhinji mikrovalovna pečica znamke Gorenje.
Oglej si celoten članek

Gorenje je na svoji spletni strani sporočilo, da so v Hollywoodu njihovo mikrovalovno pečico  dizajnske linije Ora-Ïto "prepoznali kot obvezen dodatek za pot v vesolje“. Pečico so namreč uporabili v filmu Marsovec, v katerem igra Matt Damon in ki je nominiran za več oskarjev.

Gorenje o tej veliki časti očitno ni vedelo nič, saj pravijo, da so pečico v filmu "opazili“. Podjetja morajo sicer za tovrstno reklamo v filmih seči globoko v žep. Ko je Daniel Craig v Skyfallu srknil Heinekenovo pivo, naj bi podjetje za to plačalo 36 milijonov evrov ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:30 9. Februar 2016.

    Brezplačna reklama je najboljša.<br />Upam, da bo kaj koristi - za delavce.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.