V hiši Olivie Newton-John našli truplo

Foto: FameFlynet olivia newton john Foto: FameFlynet olivia newton john Foto: FameFlynet olivia newton john Foto: FameFlynet olivia newton john Foto: FameFlynet olivia newton john Foto: FameFlynet olivia newton john Foto: FameFlynet olivia newton john Foto: FameFlynet olivia newton john Foto: FameFlynet olivia newton john Foto: FameFlynet olivia newton john
V hiši igralke in pevke Olivie Newton-John so našli moško truplo.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 main Olivia Newton-John Policija je sporočila, da je 42-letnik umrl zaradi strelne rane. Gre za gradbenika, ki je delal na zvezdničinem posestvu na Floridi. Igralke in njenega moža v času njegove smrti ni bilo doma. Ali je šlo za umor ali samomor, preiskovalci še preverjajo.

Olivia je zaslovela leta 1978 z muzikalom Brilijantina, v katerem je igral tudi John Travolta. Lani sta skupaj izdala album. Izkupiček sta darovala dobrodelnim organizacijam, med drugim centru za bolnike z rakom. Ta center je pomagala ustanoviti Newton-Johnova, ki je imela raka na prsih. Preživela je le, ker se z dvema diagnozama, da je z njo vse v redu, ni strinjala in je zahtevala vnovičen pregled, pri katerem so ugotovili, da ima malignega raka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.