V Hollywoodu ustrelili producenta

Foto: Facebook
Foto: Facebook
John Atterberry, znani glasbeni producent, je v Hollywoodu umrl za posledicami strelnih ran.
Oglej si celoten članek

Hollywood žaluje za slavnim glasbenim producentom Johnom Atterberryjem (40), ki je sodeloval z največjimi zvezdniki glasbene industrije, kot so zdaj že pokojni Michael Jackson, Jessica Simpson, Christina Aguilera in Spice Girls. Atterberry je bil ustreljen na Sunset Boulevardu, v bližini hollywoodskega pločnika slavnih. Njegovega morilca je s smrtonosnim strelom onesposobila policija, a žal prepozno. Vzrok streljanja še ni znan. Lahko bi bil tudi Johnovo bivše dekle, s katero je pred kratkim prekinil dolgoletno zvezo.

Za slavnim producentom žalujejo tudi številni zvezdiki, bloger Perez Hilton je na Twitterju celo opozoril: "Amerika potrebuje strožji zakon o strelnem orožju!"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.