V hotelih vse več golih mesečnikov

Foto: Žurnal24 Mesečniki, ki spijo goli, gredo v nos zaposlenim v hotelih.
Hotelska veriga Travelodge, ki v Veliki Britaniji vodi več kot tristo hotelov, bo ukrepala proti gostom, ki goli hodijo v spanju.
Oglej si celoten članek

Zaposleni v njihovih hotelih bodo morali na posebno izobraževanje, kjer jih bodo poučili, kako se obnašati, ko jih ponoči v hotelu preseneti pomanjkljivo oblečen mesečnik. Pri Travelodgeu pravijo, da je mesečnikov vse več – njihovo število se je povečalo za sedemkrat, 95 odstotkov "nočnih pohodnikov" pa so goli ali zelo skromno oblečeni moški. Travelodge že ima napisan "mesečniški vodič", v katerem je veliko nasvetov zaposlenim, kako ukrepati, ko se pred njimi pojavi mesečnik. V recepciji morajo med drugim imeti vedno veliko zalogo brisač ali rjuh, s katerimi si nagci ogrnejo "strateške" dele telesa.

Raziskave so pokazale, da hojo v spanju lahko sprožijo tudi stres, alkohol ali preveč zaužitega kofeina. Mesečniki se na pohod običajno odpravijo uro ali dve po tem, ko gredo v posteljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.