V hrvaški različici Supertalentov so blestele Slovenke in Slovenec!

Foto: facebook
Foto: facebook
Slovenke so s svojim energičnim nastopom dobesedno dvignile hrvaško občinstvo na noge.
Oglej si celoten članek

V nedeljo so se v hrvaški različici šova Supertalent predstavile Slovenke skupine Chicas: Maša Uranjek, Tina Poljanšek, Lucija Župevc, Hermina Matjašič ni Jasmina Šmarčan, ki so hrvaško občinstvo s svojim nastopom več kot navdušile. Z njihovo izvedbo uspešnic pevke Doris Dragović in skupine Magazin so si prislužile vstop v naslednji  krog.

Tudi v preteklih sezonah tega priljubljenega šova so pri sosedih že stali na odru predstavniki iz Slovenije, a tokratni nastop omenjene skupine je bil verjetno do sedaj najbolj navdušujoč za hrvaško občinstvo. Poleg omenjenih deklet je tokrat s svojim glasom in počasnejšo izvedbo pesmi Take on me poskrbel za navdušenje tudi Kristjan Crnica, saj so mu prav vsi člani žirije namenili glasove za vstop v naslednji krog. Letošnjo žirijo sestavljajo: Davor Bilman, Maja Šuput, Martina Tomčić in novi član - Fabijan Pavao Medvešek.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:05 10. Oktober 2022.

    stare koke neke, malo pozno je za njih uveljavljat "talent"... zgleda da jim že malo zmanjkuje biznisa...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.