V igralca vrgla sramne dlake

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ni vedno prijetno biti zvezdnik, še posebno takrat, ko se te loti ponoreli oboževalec in vate vrže električni brivnik, poln sramnih dlak.
Oglej si celoten članek

To se je ta konec tedna zgodilo avstralskemu igralcu Hughu Jackmanu. Zvezdnik je bil ravno sredi telovadbe v neki newyorški telovadnici, ko ga je presenetila histerična oboževalka, se nanj drla, nato pa vanj zabrisala električni brivnik, na katerem so bile še vedno njene sramne dlake. Neznana ženska se je vmes ves čas drla, kako ga ljubi, nato pa so jo varnostniki vrgli iz prostorov. Čez nekaj ulic so jo dohiteli policisti in jo aretirali.

Jackman je možem v modrem po incidentu povedal, da je žensko videl že večkrat ter da ga zasleduje. Opazil jo je pred svojo hišo pa tudi pred šolo, v katero hodi njegova hčerka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.