V Istri že ta mesec legendarni Wu-Tang Clan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Sea Star: Festival, ki bo uradno začel poletje!
Oglej si celoten članek

Sea Star je v dveh letih očaral številno občinstvo, ponudil regionalne izvajalce in svetovne super zvezdnike. Že lani je bilo kar nekaj novosti, med drugim tudi oder Addiko Tesla stage, ki je bil največji oder v zgodovini na področju Istre, skozi kompleks Stella Maris pa se je sprehodilo več kot 80.000 obiskovalcev, ki so uživali v nastopih kot so Prodigy, Robin Schulz, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyk, Pendulum, Dubioza Kolektiv, Kiša metaka, Nipplepeople, Krankšvester in Tram 11.

Rezultat uspeha je tudi nominacija "Best Medium-Sized Festival", oziroma najboljši festival do 40.000 obiskovalcev, na Evropskih festivalskih nagradah. Uspeh festivala Sea Star je tako dodal še piko na i ob vseh festivalih Exitove družine, ki so skupaj prejeli kar osem nominacij, še pišejo na strani festivala. 

Glavne zvezde letošnjega festivala, ki bo potekal med 23. in 26. majem, bodo zagotovo legendarni Wu-Tang Clan, med drugimi pa bodo nastopili tudi Nina Kraviz, IAMDDB, Ilario Alicante, Vojko V in številni drugi.

Celoten program si oglejte tukaj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.