V javnost prišle gole fotografije Miley

Foto: Žurnal24 Gole fotografije so morali umakniti. (Foto: Flynet)
Mlada zvezdnica Miley Cyrus je med nedavnim obiskom Madrida tam izgubila torbico, v kateri je bil tudi njen mobilni telefon. V njemu pa se skriva gola Miley ...
Oglej si celoten članek

V začetku novembra so v Madridu podeljevali MTV nagrade, ki se jih je kot nastopajoča udeležila tudi Miley. A zvezdnica se iz španske prestolnice ni vrnila dobre volje, saj je ugotovila, da je izgubila torbico, z njo pa tudi svoj mobilni telefon.

 

Škoda sicer ne bi bila tako velika, če ne bi 18-letna pevka v njem skrivala svoje gole fotografije. V javnost je namreč že pricurjalo nekaj sočnih posnetkov, na katerih se sicer ne vidi njenega obraza, a je več kot jasno, da je gola oseba na fotografiji prav Miley.

 

Mediji, ki so objavili fotografije so jih morali kmalu umakniti, saj je bila Miley v času, ko so nastale, še polnoletna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.