V javnosti jezni posnetek Nives Celsius: "Odje*****"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pevka je pokazala svojo jezno plat.
Oglej si celoten članek

Hrvaška pevka in TV igralka Nives Celsius je na Instagramu objavila video, ki se sprva začne zelo seksi, saj Nives v naravi kameri nastavlja svoje buhteče obline, a kmalu pokaže svojo jezno plat, ko jo prijatelj, radijski moderator Dalibor Petko, začne polivati s plastenko vode. "Počakaj! Petko, prenehaj! Prenehaj! Odjebando, Petko, odjebando," je prijatelju zabrusila 37-letna pevka, a se mu na koncu nasmehnila, tako da zamera očitno le ni bila tako huda.

Odjebando je sicer naslov pevkine nove skladbe, o pomenu naslova pa pravi, da gre za bolj nežno "psovko", ki jo ženske lahko uporabijo, če se želijo znebiti moških "nastopačev", a še vedno delovati damsko in se izogniti uporabi psovk. Nives je sicer kljub svojemu zavidljivemu stasu še vedno samska, pravi, da ji piše veliko oboževalcev, a da so večinoma bolj pogumni na spletu, kot v živo.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.