V juliju Kino v parku

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Brezplačno crkljanje ob filmskih uspešnicah na svežem zraku in na piknik odejici.
Oglej si celoten članek

V Češminovem parku v Domžalah, kjer bomo imeli petega septembra naš Sejem za ljubitelje živali, lahko v juliju preživite prijetne dneve ob filmskih uspešnicah. “Mestni kino Domžale se ob koncu sezone seli na prosto v Češminov park Domžale, kjer bodo letos že tretjič izvajali Kino v parku,” so nam javili iz Občine Domžale.

V mesecu juliju se bo na travniku pred paviljonom v Češminovem parku zvrstilo devet večernih filmskih projekcij, ki bodo letos prvič brezplačne. “Na ta način bogatimo poletno dogajanje v Domžalah, kjer je Kino v parku gotovo eden od osrednjih dogodkov, s širokim izborom filmskih naslovov, ki bodo svoje mesto našli na našem mobilnem platnu, ki ga vsak večer postavimo sredi Češminovega parka,” opisujejo.

Pot v raj 

Filmski izbor sledi programskim usmeritvam Mestnega kina Domžale, hkrati pa je bolj sproščen in odprt. Na sporedu bo pet filmov, ki v našem kinu niso bili na rednem sporedu, štiri pa smo izbrali izmed filmov, ki so bili v Mestnem kinu Domžale na sporedu od lanskega septembra do tega junija. Otvoritveni film bo Pot v raj, režiserja Blaža Završnika, ki je premiero doživel lani septembra in je z zgodbo o naklonjenosti med fantom in punco, ki skupaj potujeta peš do morja in potem z jadrnico naprej do otoka Olib, uvod v domžalsko filmsko poletje.

“Vsi filmi se pričnejo ob 21.30 uri. Češminov park se nahaja ob Plečnikovi ulici v Domžalah. Parkiranje je omogočeno tik ob parku, na parkirišču Osnovne šole Domžale in pri stanovanjskem naselju Bistra,” pravijo. V parku je na voljo 150 sedežev, gledalci pa lahko prinesejo tudi svoja sedala. Ker je velik del površine pred platnom pokrit s travo, so dobrodošle tudi piknik odeje. Ob prizorišču bo kot vsako leto odprta filmska kavarna. Več informacij najdete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.