V kino prihaja pustolovska poslastica

Foto: Žurnal24 zlato Foto: Žurnal24 zlato Foto: Žurnal24 zlato
Film Zlato v kino prihaja 2. februarja.
Oglej si celoten članek

Ustvarjalci napetih trilerjev Trenutek odločitve, Preprodajalci in Siriana predstavljajo zgodbo, posneto po resničnih dogodkih, o vzponu in padcu najbolj nenavadnih iskalcev zlata.

Propadlemu poslovnežu Kennyju (Matthew McConaughey) se zaprejo vsa vrata na Wall Streetu, zato zadnji denar porabi za odpravo iskanja zlata v indonezijski džungli. S pomočjo geologa Michaela (Edgar Ramírez) res odkrijeta bogato zemljišče, toda za odprtje rudnika potrebujeta veliko denarja. Kenny se odpravi nazaj v ZDA, kjer vzbudi veliko zanimanje in na borzi čez noč obogati. Vendar si vsak želi odrezati čim večji kos bleščeče pogače, zato se visokoleteče sanje hitro sesujejo v prah.

Poleg McConaugheyja, ki se je za film zredil 20 kilogramov, in Ramireza, v filmu igrajo še Bryce Dallas Howard, Corey Stoll, Toby Kebbell, Bruce Greenwood in Stacy Keach.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.