V Kmetiji pisk za piskom: Voditeljica šokirana nad izjavami

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Pred nominacijami spet počilo.
Oglej si celoten članek

Včerajšnji prepir se je začel med Nikom, glavo družine, in Anno. Nik je Anni zaukazal, naj zapusti kuhinjo, ker se šlepa, in gre na njivo. Svetlolaska ga ni ubogala, zato ji je Nik vzel destilator, ki ga je potrebovala za izdelovanje eteričnih olj. Pred tem je po kuhinji hodil s sekiro, zaradi česar naj bi se Anna počutila ogroženo, njegovo izjavo, da je bolje, da orodje odloži, pa je razumela kot grožnjo.
V spor se je vmešal Denis, ki je Aneto obtožil, da je Niku naročila, naj nagaja Anni. "Smrdljivka,“ je Denis žalil Aneto, ki mu ni ostala dolžna. Strupeno puščico je spustila v njegovo največjo rano – materino smrt. "Smrdi ti mama, una, ki nima niti kosti več,“ mu je zabrusila nazaj.

Spor se je nadaljeval tudi po Natalijinem prihodu, ko je Denis za mizo popolnoma znorel in začel pljuvati proti Aneti, ki je voditeljici potožila, da Denis ves čas hodi za njo in jo poskuša spraviti ob živce. Anna pa je za mizo poudarila, da se je Nika bala in da zahteva, da ga odstranijo iz šova, če se bo do nje še enkrat tako obnašal.

Voditeljica je bila šokirana. "Žal mi je, da sem priča takšnemu nivoju komuniciranja. To ni podobno ničemur. Prosim, držite neki nivo komuniciranja, spoštujte drug drugega, ne bodite nestrpni. Res je, da je to tekma, a vsi ste ljudje,“ je povedala.

Tekmovalci so nato glasovali, kdo bo prvi dvobojevalec. Največ kamenčkov je dobila Anna.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 21:38 21. November 2018.

    Kako nisko smo padli,samo še Bar je bolj negraužen.

  • 13:58 21. November 2018.

    aneto je treba samo posprasviti is šova kmetije ker je taka koza da se samo šlepa in se spravla na …

  • 13:49 21. November 2018.

    a je testasteron popustu..jeba je če si brez inekcij

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.