V Kmetiji tudi teta znanega Slovenca

Foto: Pop TV
To je povedal nečak.
Oglej si celoten članek

V letošnji Kmetiji, resničnostnem šovu, ki se je po dolgih letih vrnil na POP TV, bo tudi teta enega od tekmovalcev Kmetije: Nov začetek, ki smo jo gledali na Planet TV.

Foto: Facebook niko žižek 44-letna Milena Žižek je namreč teta Nika Žižka. Se spomnite simpatičnega Prekmurca, ki se je v šov prijavil z dekletom Majo?

Milena je po poklicu gostinska tehnica in, kot je povedala v uradni predstavitvi, svoje delo jemlje kot hobi. Obožuje sprehode s svojo psičko in kolesarjenje. Zase pravi, da je vesela, dobrosrčna in vedno aktivna, v življenju pa ji največ pomeni njena hči, ki trenutno študira v Avstraliji. Prav njena hči je tista sestrična, ki jo je Niko v Avstraliji po končani Kmetiji: Nov začetek tudi obiskal.

In kaj o teti meni Niko? "O tem se nisva dosti pogovarjala. Vedel sem, da se je prijavila," je povedal zadržani Prekmurec in dodal: "Ona je zelo trmasta, zato je Kmetija nekaj, kar je čisto zanjo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.