V krilih in bleščicah na smuči

Foto: Žurnal24 Trendovsko na sneg. (Foto: Shix)
“Za vse deskarke na snegu, ki rade izstopajo, je novost krilo, ki je namenjeno bordanju, smučanju in drugim radostim na snegu” pravi Janko Kos iz trgovine 69slam.
Oglej si celoten članek

Krilo namesto hlač
Bolj kot barve so letos pomembni detajli. “Svetlikajoč učinek je letos dodatek, ki ga bo hotela imeti vsaka, ki si ga bo lahko privoščila,” napovedujejo v Formi F+, trgovini s športno opremo. Enobarvna smučarska krila lahko dopolnite s spodnjim delom v tigrastem oziroma pikčastem vzorcu. “Tudi vsi odtenki rožnate, vijoličaste, modre in zelene barve bodo letos na smučarskih progah prava uspešnica,” razkrivajo.

Naj se sveti!
Klasična športna oprema, nadgrajena s kapami, rokavicami in šali v opaznejših vzorcih in barvah, je letos zmagovalna kombinacija. “Kape naj bodo enobarvne, a lepo okrašene z bleščicami,” pravijo v Formi F+ in dodajajo, da bodo še posebno pozornost pritegnile kariraste ali pikčaste rokavičke, okrašene z umetnim krznom. Ustvarjalnosti se lahko prepustite tudi pri izbiri snežk in smučarske čelade.

Vrnitev oprijetih hlač
Letošnja zima se poslavlja od široke smučarske opreme, saj so med zimskimi navdušenci vse bolj priljubljene oprijete smučarske hlače,” pravijo v športni trgovini in opozarjajo, da so letos materiali tisti, po katerih bi se morali ravnati standardi.

Na snežnih brveh

Modne smernice. Smučarska moda je med vsemi športi doživela največ sprememb. V začetkih športnega smučanja so si tekmovalci želeli topla in za vlago čim manj občutljiva oblačila, z razmahom tega privlačnega športa pa so oblikovalci začeli ustvarjati vse mogoče kroje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.