V krvi Tigerja Woodsa smrtno nevarna mešanica zdravil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tiger Woods policistom ni lagal, ko je rekel, da ni pijan.
Oglej si celoten članek

Igralca golfa Tigerja Woodsa je konec maja na Floridi zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc aretirala policija. Športnik, ki ga je policija nezavestnega našla za volanom, je takoj povedal, da ni bil vinjen, ampak je imel reakcijo na zdravila, ki jih je vzel zaradi bolečin v križu.
Policija je sedaj razkrila, da so v njegovi krvi našli pomirjevalo Xanax in zdravilo proti bolečinam Vicodin. Gre za potencialno smrtno nevarno mešanico zdravil, ki lahko povzroči težave z dihanjem in posledično tudi smrt.

Woods se je zaradi odvisnosti od Vicodina že zdravil, v kliniko pa se je menda vrnil pretekli konec tedna. Za 28 dni je najel cel moški oddelek klinike The Jupiter Medical Center.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.