V lekarno po vibrator

Foto: Žurnal24 Švedom bo od poletja lažje, saj bodo lahko v lekarni poleg zdravil kupili še ero
Švedi se bodo od julija dalje po erotične pripomočke lahko odpravili kar v lekarno.
Oglej si celoten članek

Na policah švedskih lekarn bodo kmalu na voljo tudi erotični pripomočki. Enoletno poskusno obdobje se bo začelo junija v 50 izbranih lekarnah po državi. Zaenkrat sicer še ni znano, kakšne vrste izdelki bodo na voljo.

Raziskava, ki jo je švedska družba Apoteket opravila med svojimi kupci, je pokazala, da se številnim Švedom zdi povsem normalno, da bi v lekarnah prodajali tudi pripomočke za popestritev spolnosti.

"Želimo zmanjšati dramatičnost okoli uporabe erotičnih pripomočkov in pomagati ljudem do boljšega spolnega življenja, z ali brez partnerja," je dejala tiskovna predstavnica Apoteketa Eva Fernvall.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.