V letošnji Kmetiji šok za šokom, to je sedaj sporočila Natalija

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Stanovalci hiše razočarani.
Oglej si celoten članek

Zmagali pri tedenski nalogi, se preselili v hišo, en večer uživali v topli vodi in dobri hrani, se veselili tedna v luksuzu, a se je že naslednji dan vse končalo. 

Voditeljica Kmetije Natalija Bratkovič je na dvorišče poklicala vse tekmovalce in jih šokirala z veliko spremembo. Sestavili so namreč novi družini. V hiši sedaj živijo Ivan, Aljaž, Tom, Monika, Andrea, Manja, Maja, v hlevu pa Denis, Karin L., Karin, Aneta, oba Jana in Danijela. Žalost pri tistih, ki so se morali posloviti od tople postelje, je bila seveda velika ...

A to ni bila edina sprememba, ki jo je najavila Natalija. Na trgu se bodo ta teden zbrali še enkrat. Namesto izbora prvega dvobojevalca pa bo potekal boj med Denisom in Ivanom. "Tisti, ki zmaga, bo svoji družini prislužil prednost v tedenski nalogi," je razložila Natalija. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:12 3. Oktober 2022.

    A to dejansko kdo gleda?

  • 19:32 3. Oktober 2022.

    Kmetija, podružnica klinike Polje....sami pacienti!

  • 18:07 3. Oktober 2022.

    Tale kmetija neumnost , da ji ni para. Kako lahko sploh gledate?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.