V lisicah ukradli policijsko vozilo

Foto: Žurnal24 Ameriška obmejna policija ima veliko dela.
Trije mehiški mladoletniki, ki so bili pridržani v Kaliforniji zaradi suma tihotapljenja mamil, so še v lisicah ukradli uradno vozilo ameriške obmejne policije in ga peljali nazaj čez mejo v Mehiko.
Oglej si celoten članek

Policija v mehiškem obmejnem mestu Mexicali je sporočila, da so trije dečki vozili poltovornjak na osamljeni kalifornijski cesti, ko jih je ustavil obmejni policist. Ker je sumil, da posedujejo marihuano, jim je nadel lisice in jih posadil v svoje službeno vozilo, medtem ko je preiskoval njihov poltovornjak.

"Medtem ko je policist opravljal preiskavo, je pustil motor prižgan in ključe v vžigu, tako da je eden od fantov, še vedno v lisicah, zagrabil volan in napotili so se nazaj v Mehiko," je sporočil policijski predstavnik. Ameriška obmejna patrulja, ki nenehno igra igro mačke in miši z ilegalnimi mehiškimi priseljenci in tihotapci mamil, je potrdila, da je bilo vozilo v nedeljo ukradeno v južni Kaliforniji in odpeljano čez mejo v Mexicali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.