V Ljubljano prihajajo Pet Shop Boys

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V okviru festivala Flow bodo v Ljubljani poleg drugih glasbenih izjavalcev nastopili tudi legendarni Pet Shop Boys.
Oglej si celoten članek

Festival Flow sicer domuje v finski prestolnici Helsinki in se letos prvič podaja v drugo mesto, v Ljubljano. Poleg legendarne britanske elektropop Pet Shop Boys skupine, bodo na festivalu nastopilo več kot 20 svetovno in lokalno zvenečih glasbenih imen. Med drugim tudi Run the Jewels, Caribou, Jose Gonzales, Dj set, Derrick May in drugi. Med regionalne in lokale izvajalce pa štejemo Polono Kasal, Bad Copy in Edo Maajko. Na Flowu se bo na treh prizoriščih zvrstilo več kot 30 nastopajočih.

Kot napovedujejo organizatorji, naj bi Flow poleg kakovostne zabave pripomogel tudi k razvoju kulturne ponudbe v regiji. Flow festival bo potekal med 26. in 28. junijem v Tobačna mesto.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.