V Londonu prvi avtomat za pse

Prvi avtomat na svetu, ki je nameščen v Clapham Commonu, psom postavlja prave izzive.
Oglej si celoten članek

Avtomat psom med drugim omogoča, da s svojimi podočniki vlečejo vzvod v obliki kosti, s pomočjo katrega lahko nato izstrelijo teniško žogico. Ob vračanju žogice v režo, ki deluje na principu posnemanju lastnika pri vstavljanju kovanca, pa jih avtomat nagradi s pasjimi piškoti.

Lastniki psov lahko svoje ljubljenčke s pomočjo glasu vzpodbujajo pri izvajanju zabavnih nalog, ki jih postavlja aparat.

"Bakers Complete s slastnimi dobrotami pse razveseljuje že več kot 20 let, sedaj pa smo oblikovali aparat, ki upošteva potrebe psov, za uspešno opravljeno nalogo pa jih tudi nagradi. Lastniki in njihovi pasji ljubljenci, ki so avtomat že preizkusili, so nad njim preprosto navdušeni", je povedala predstavnica pri Bakers Complete Hannah Dixon. Kako avtomat deluje v praksi, si oglejte v zgornjem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.