V medijih srečevanje z neplačniki praksa

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Radijska in televizijska voditeljica Pia Pustovrh se je zaradi neplačevanja honorarjev poslovila od Hitove budilke.
Oglej si celoten članek

"Sicer ne nameravam 'prati perila' po medijih, ker imam za to doma stroj. Lahko pa povem, da odločitev za odhod ni bila lahka, ker ko imaš rad svoje delo, ga težko 'zapustiš'. Dejstvo pa je, da je v neurejenih pogojih težko ustvarjati na dolgi rok," je Pia Pustovrh za Zurnal24.si pojasnila svoj odhod z radia Hit.

Sicer pa se voditeljica z neplačniki ne srečuje prvič. "Ko je človek v slovenskem medijskem prostoru prisoten že več kot desetletje, je srečevanje z neplačniki oziroma zelo dolgimi roki plačil že kar praksa. In verjemite mi, včasih neplačane račune lažje preneseš kot kakšne druge eskapade egotripov v medijskih koluarjih," pravi Pia, a dodaja, da niso vsi iz istega testa: "Srečujem se tudi s takimi, ki plačajo svoje obveznosti še pred rokom, in zaradi njih oziroma takih projektov sem si lahko privoščila vztrajati pri 'ljubezni' do radia. Sicer pa sta danes trdo delo in vztrajnost podcenjena ne samo v medijskem svetu, temveč tudi širše. Ampak ne glede na vse izkušnje ostajata tako radio, še bolj pa televizija moji ljubezni. In za ljubezen se je treba boriti, mar ne?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:35 3. April 2014.

    Radio Hit je gnoj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.