V Naši generaciji solze tekle v potokih

Foto: Planet TV Naša generacija Foto: Planet TV Naša generacija Foto: Planet TV Naša generacija
Tekmovalci pokazali čustva.
Oglej si celoten članek

Tekmovalci šova Naša generacija so morali na tablo napisati ime osebe, ki jo najbolj pogrešajo. Prva dva sta imeni povedala brez solza, a nato so drug za drugim jokali. Prva se je zlomila Jelka, ki so ji solze stopile v oči, ko je začela govoriti, da pogreša svojo vnukinjo Zojo. Zanimivo je, da so se čustveno zlomili tudi moški. Vedno dobre volje Levček je sicer solze kar dobro zadrževal, a je povedal, da si želi videti svojega sina Martina. Ob misli na svojega fanta je jokala Kim, za njo Pavel, ki je sicer rekel, da je svoji ženi poslal sporočilo, ona pa mu je odgovorila, da ga ima rada. "Od razburjenja se mi tako roka trese, da kar težko napišem," je povedal Jože, ki pogreša svojo Nežko. Govorniški oder je zapustil z besedami: "Nežka, dedi pride, čez nekaj časa," in ugriznil v pest, da bi nehal hlipati. Bolj vesel je bil Tine, ki je povedal, da bi najraje videl Tita, svojega psa, a je napisal "fotra", s katerim bi rad pokadil kakšen cigaret.

Psihologa sta pojasnila, da ni čudno, da ljudje že po desetih dneh pogrešajo svoje bližnje in ob tem padejo v jok: "Tekmovalci so v striktni socialni izolaciji, kjer nimajo stika s svojimi bližnjimi, s katerimi bi delili svoje stiske. So zelo nesvobodni."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.