V nominacijah vodita Gaga in Katy

Foto: Žurnal24 Katy Perry
Katy Perry in Lady Gaga sta si prislužili največ nominacij za letošnje nagrade MTV Europe Music Awards. Vsaka se bo v boj za nagrado podala v petih kategorijah.
Oglej si celoten članek

Katy in Gaga se bosta soočili v štirih kategorijah; Best Pop (najboljši pop), Best Female Artist (najboljša izvajalka), Best Video (najboljši video) in Best Song (najboljša pesem).

 

Gospodična Gaga je nominirana še v kategoriji Best Live Act (najboljši nastop v živo), Katy pa se bo podala še v boj za nagrado Best World Stage Performance (najboljši odrski nastop na svetu).

 

Foto: Žurnal24 Eminem

Med glasbeniki z največ nominacijami se je znašel tudi Eminem, ki je nominiran v kategorijah Best Hip Hop (najboljša hip-hop pesem), Best Song (najboljša pesem), Best Male Artist (najboljši izvajalec) in Best Video (najboljši video). Vse nominacije si je priboril s pesmijo Love the Way You Lie, ki sta jo ustvarila z Rihanno.

 

Britanski rockerji Muse so skupaj s 30 Seconds to Mars, Linkin Park,  Kings of Leon in Ozzyjem Osbournom nominirani v kategoriji Best Rock (najboljši rock), medtem ko se bodo za zmago v kategoriji Best New Act (najboljši novinec) borili Justin Bieber, Ke$ha, B.o.B, Plan B in Jason Derulo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.