V novem filmu Naomi Watts tudi Slovenci

Foto: Osebni arhiv Žan Rupar Foto: Osebni arhiv Žan Rupar Foto: Osebni arhiv Žan Rupar Foto: Osebni arhiv Žan Rupar Foto: FameFlynet Naomi Watts Foto: FameFlynet Naomi Watts Foto: FameFlynet Naomi Watts
Žan Rupar je bil eden od tistih srečnežev, ki so jih filmarji izbrali za manjše vloge v filmu Diana, v katerem igra Avstralka Naomi Watts.
Oglej si celoten članek

Žana in druge Slovence, ki jih je doletela ta čast, je filmska ekipa izbrala prek spletne strani Avdicija.com. "V prizoru, ki prikazuje dražbo Dianinih oblek, smo igrali njene bogate prijatelje. Poleg tega sem igral paparaca, ki jo je fotografiral, ko je po prepiru izstopala iz avta,“ nam je zaupal Žan in dodal, da ga bomo v filmu lahko videli v kadrih s slavno Naomi Watts, ki igra pokojno britansko Diano.

"Z njo sem spregovoril nekaj besed. Je prijazna, simpatična in preprosta," nam je še povedal 20-letni Ljubljančan, ki ga zdaj še bolj kot prej vleče v igralske vode.

Film Diana je režiral Nemec Oliver Hirschbiegel, v kinematografe pa naj bi prišel septembra letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.