V objemu starega/novega

Foto: Žurnal24 Kate se je po koncu zadnje zveze zatekla k svojemu bivšemu možu.
Minilo je le nekaj dni od njenega razhoda z enim najuspešnejših kolesarjev na svetu, a blondinka se je že zatekla v objem drugega moškega.
Oglej si celoten članek
Kate Hudson se tolaži v objemu bivšega moža Chrisa Robinsona . S sinom Ryderjem sta prišla v stanovanje v SoHu, kjer ju je pričakal Chris. Nekoč srečna družinica se je odpravila na sprehod in mimoidočim nakazala, da se srečni časi vračajo.

"Bila sta zelo pozorna drug do drugega, izmenjevala sta si poljube, ki so trajali dlje kot platonični poljubi – 20 sekund, mogoče dlje," je dejal očividec. Tisti, ki so ju videli, so prepričani, da se med njima spet nekaj plete.

Njen prijatelj, ki ne želi biti imenovan, je malo bolj zadržan glede obnovitve zveze med Kate in Chrisom. "S Chrisom sta si bila vedno blizu, poleg tega se ona vedno obrne na svoje bivše partnerje, ko konča razmerje."


Lance želi bolj samostojn žensko. © Flynet/JLP

 
Nekateri namigujejo, da se je Kate zbližala z nekdanjim hokejistom Ericom Lindrosom . Z njim naj bi počitnikovala v Kanadi, kjer ima hišo njena mati Goldie Hawn .

Ni bila dovolj samostojna
S kom se sedaj videva Kate, bo verjetno kmalu znano, že sedaj pa je jasno, zakaj je Lance Armstrong končal njuno zvezo. Zmagovalec francoskega Toura se je v zvezi z igralko "dušil". Kate naj bi bila preveč zahtevna, Lance pa še ni bil pripravljen na tako resno zvezo. "Začutil je, da je Kate preveč obupana, ženska, ki mora v vsakem trenutku poleg sebe imeti moškega, " je medijem zaupal njegov sodelavec.

Lance naj bi imel raje samostojne ženske. Taka naj bi bila njegova bivša spremljevalka Sherly Crow in vse kaže, da je Lance to pogrešal pri Kate.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.