V Oksano meril s pištolo

Foto: Žurnal24 Podrobnosti o aferi Mela Gibsona odkrivajo vedno več dejanj, za katere bo igrale
Med preiskovanjem družinskega nasilja v primeru Mela Gibsona so razkrite nove podrobnosti. Igralec naj bi Oksani Grigorjevi grozil celo s pištolo.
Oglej si celoten članek

Viri blizu losangeleške policije, ki preiskuje primer nasilja v razmerju Gibson – Grigorjeva, trdijo, da je igralec med prepirom v Oksano nameril pištolo, medtem ko je hotela zapustiti hišo. Mel naj bi pištolo vzel iz svoje spalnice, ko se je Oksana napotila proti vratom. "Pokazal ti bom, kako hitro oditi od tu," naj bi zavpil Mel.

Policija nadaljuje s preiskovanjem dogodka, ko je Mel udaril Oksano, ki je v naročju držala njuno hčer Luciu. Med pričami se je znašel tudi njen zobozdravnik Ross Shelton, ki je povedal, da ga je Oksana obiskala dan po incidentu. "Povedala mi je, da jo je Mel udaril v obraz. Njeni zobje niso bili poškodovani, le njene bele prevleke," je povedal. Ena izmed prevlek je bila, po besedah Sheltona, popolnoma uničena.

Zobozdravnik je želel poškodovano Oksano fotografirati, a ta ni dovolila, saj je želela zaščititi Mela. Shelton je kljub temu vztrajal in posnel fotografijo, na kateri pa Oksana ne gleda v fotografski objektiv.

Shelton naj bi bil za svojo stranko tako v skrbeh, da ji je ponudil, da se s hčerko preselita k njemu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.