V Operaciji trijumf ni Slovencev

Foto: Žurnal24 Spektakularen oder, na katerem bodo tekmovali pevski talenti.
V resničnostnem šovu Operacija trijumf sodelujejo vse države bivše Jugoslavije, le Slovenci smo izjema.
Oglej si celoten članek

Nov resničnostni šov, v katerem izbirajo mlade pevske talente, je bil zastavljen kot projekt, kjer bi sodelovali mladi iz vse nekdanje Jugoslavije. Vendar pa v pevskem Velikem bratu manjkamo Slovenci. Stanovalci so že prvi večer ob vselitvi v hišo poleg spoznavanja drug drugega komentirali tudi to dejstvo. Dekle iz Črne gore je mnenja, da se Slovenci vedno želimo razlikovati od njih in se jim raje izogibamo.

Šov se odvija v Beogradu, v hiši, kjer je potekal srbski Big Brother, na otvoritvenem večeru pa je nastopila svetovno znana pevka Anastacia.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.