V oporoki tudi navodila za sina

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Philip Seymour Hoffman je vse svoje premoženje zapustil materi svojih treh otrok Mimi O'Donnell.
Oglej si celoten članek

Oskarjevec je oporoko napisal leta 2004. V njej je med drugim zapisal nekaj napotkov za vzgojo 10-letnega sina Cooperja. Igralec, za katerega je bil usoden prevelik odmerek drog, si je želel, da bi njegov sin odraščal na Manhattnu ter spoznal kulturo, arhitekturo in umetnost, ki jo nudi New York. Če to ne bi bilo možno, je izrazil upanje, da bo Cooper živel v San Franciscu ali Chicagu.

Hoffman in Cooper sta si bila zelo blizu. "V prostem času sem z otroki. Ko imam čas, veliko razmišljam o tem, kaj vse bi lahko počeli,“ je nekoč izdal zvezdnik, ki je v začetku meseca umrl v 47. letu starosti.

Za seboj je poleg sina pustil dve hčerki, sedemletno Tallulah in petletno Willa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.