V Parizu brutalno napadli indijsko Kim Kardashian

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Indijsko igralko Mallika Sherawat so v njenem stanovanju v Parizu napadli. Dogodek spominja na napad na Kim Kardashian.
Oglej si celoten članek

40-letna zvezdnica se je s svojim partnerjem, francoskim poslovnežem Cyrillom Auxenfansom, vrnila domov, ko so v njeno stanovanje vdrli trije neznanci. Par so onesposobili s solzivcem, nato pa pretepli. Kot poročajo mediji, napadalci niso spregovorili niti besede, stanovanje pa so zapustili praznih rok. Policija sicer predvideva, da so iskali denar in nakit.

Mallika je v Indiji velika zvezda. Posnela je več kot 20 filmom, nastopila pa je tudi v številnih serijah, med drugim v nadaljevanki Operacija Havaji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.